Vinterbilder

Etter mye gråvær, vind og snø kom den 12.januar med en GAVE! Sola skinte fra en utrolig klar, blå himmel, og snøen glitret som om den var overstrødd med diamanter. Det var en fantastisk dag!Alle trærne var godt innpakket i snø. Det var vindstille og den eneste lyden var glade fuglekvitter som priste solskinnet og julekakerestene som jeg hadde lagt ut på fuglebrettet sammen med et par meiseboller.

Solan og jeg var ute i herligheten og nøt dagen med alle sanser.

Bildene er fra gårdsplassen, og dette er faktisk også utsikten fra mine stuevinduer. Ikke rart at jeg syns jeg bor flott her oppe i Brumund :-)
Tiuren oppe på portstolpen er delevis dekket med snø, men ser nesten litt ekte ut på avstand.


Ut fra taket på stua gled den ned en liten kant som måtte foreviges. Det ser nesten ut som is ved vannkanten, men vann er det lite av her hos oss.

Snøen er så utrolig mjuk og flott. På siste bildet er det spor etter Solan.  

 

17.januar var også en utrolig flott dag. Solan, kameraet og jeg måtte ut på tur. Her er noen av resultatene. 
Et kaldt slør av en vinterdis kom og gikk denne dagen, men det var solskinnet som dominerte. Jeg forsøkte å få dette fram på bildet, men det er ikke lett å "kopiere" virkeligheten. Sola står lavt på himmelen i årets første måned og skinner inn uansett hvor lavt jeg tar bildene. Skyggene er lange og blå og lufta utrolig klar. Slik er januar :-)