mandag 7. november 2011

Siste hilsen fra i sommer :-)

Flere av urnene mine med sommerblomster har fått forlenget livet i vinterhagen vår. Men i dag måtte de inn. 
Geranium som fortstt stod i rød blomstring (de blomstrer som aldri før) har fått vidusplass i stua, mens noen gikk i kjelleren. To nydelige begonia'r måtte skilles, en fikk stå litt lenger på stas i stua, mens den andre ble "demontert" for å lagres som knoll i kjelleren. Tre store urner med hortensia gikk også i kjelleren i håp om at de ville starte opp igjen til våren. (Er det noen som vet om det går??) 

Og der... nettopp i den ene store urnen fant jeg disse to herlige, lubne og små stemorsplanter. De ble selvsagt gravd opp og plassert i hver sin lille potte. De fikk plass på hvert sitt bord på et "sølvbrett" i selskap med to te-lys. Riktig koselig og nesten vårlig!

Og det er jo egentlig høstens budskap:  
"......men inni blomstens døde skall, et nytt liv modnes fram.
I et utbrent fargespill, gis håp i grønne spirer.
Forbi vil ikke bare si at alt er omme,
men gir oss bud om det som snart skal komme.
.......Et fargespill i skjønne prismer
i et nakent tre som visner,
gir oss bud om en ny vår!"

1 kommentar:

  1. He he der ser du, vårtegn allerede nå! Så flotte blomster, er jo riktig koselig å finne slike denne tiden. Helt utrolig at de er så flotte. Har du lyst til å bli med på Linn Caes blomster på torsdag forresten? Kl. 18.30 så blir det juledekorasjoner og pynt og bare kos. Ta gjerne med deg noen om du vil. Den enkelte betaler for det man har lyst til å lage.

    SvarSlett