fredag 18. mai 2012

17.mai

Hurra for 17.mai, og en flott dag med familie og venner. Dagen startet med regn og gråvær, men snart sluttet regnværet og solen tittet fram.
Vi startet dagen på Tømmerli sammen med far. Der var Brumunddal Manskor, kaffe og kake. Seinere kom barnetoget fra Fagerlund med hurrarop og musikk (med da hadde vi allerede reist videre opp til Brumund)  
I Brumund ventet store mengder godsaker som grillmat, kaker, brus, kaffe og is. Det var så fint pyntet og plassen utenfor Barnehagen fyltes opp. Solen kom fram og det ble flott å være både ute og inne.
Først gikk vi i tog, mens de minste barna fikk sitte på traktorhengeren. Brumunddal Brass kom og spilte både i toget og på skoleplassen etterpå.  Rart egentlig at dette er siste året vi kan bruke skoleplassen. Jeg er i alle fall glad for at vi fikk lov å bruke den i år. Det var snilt av den nye eieren. Gamle skola er slitt og "tæret av tidens tann", så det blir spennende om den kan få et ansiktsløft nå etter salget.
Etter at vi hadde gått i tog fikk vi høre en flott tale med sang av Julie Kvalevaag-holm. Den var selvskrevet og bestod av ulike fine apeller som ble knyttet sammen med versene i "Til ungdommen" av Nordahl Grieg. Hun var så flink!
Etterpå sang barnehageungene av full hals. Og lykligst var den som fikk holde i en mikrofon! Hurra for årets mest sjarmerende kor!
Tante-jenta mi Oda var russ i år, og vi reiste til Hamar for å se på henne, etter at vi hadde sett russen i Dala. Men til Hamar kom det "et par andre" også, så russen var det ikke lett å få øye på! Med felles innsats fikk vi øye på russebilen og der var jammen Oda også. Hennes bil hadde laget moro med park-pynten på østre torg, der de plasserte blå klosser og vedtre rundt i gata. Den skjønte jeg :-)
Dagen avsluttet vi på Øggar'n som alltid!
Takk for en flott dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar